This is a long town garden with a small shed at the end . The customer wanted a large seating area but wanted to keep a small lawn and access to the rear shed without too many straight lines. We created a 2 tiered garden to add interest and to accommodate the existing soil. Retaining raised beds were built in Oak to create a natural looking finish.

The circular lawn on the top section is edged with cobbles on one side and wrapped with a cobble access path on the other. The mature trees and shrubs were enhanced by additional planting following a good initial prune.

The landscape team will be on site from the start of your project until completion. We always run our projects with a ‘one garden at a time’ ethos and we find this enables us to compete a project to the full satisfaction of the customer and with the detail and finish we pride ourselves on.  The team is dedicated to minimising mess and disruption regardless of access and the size of the project.